Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απούσα από την Ε3 2018 η THQ Nordic

*
Η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να δώσει το παρόν στην Ε3 2018 και ο λόγος είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοφαίρου που θα διαξαχθεί στην Ρωσία. Οι υπάλληλοι της εταιρείας προτιμούν να παραμείνουν στους κήπους της Βιέννης πίνωντας μπύρες και παρακολουθώντας το αγαπημένο τους άθλημα. Αν και θα τους λείψει η μπύρα των 09:00 στην Ye Olde King’s Head Pub της Santa Monica, όπου θα προβληθούν ζωντανα όλοι οι αγώνες, το άσχημο είναι πως επειδή οι αγώνες διεξάγονται στη Ρωσία, λόγω της διαφοράς ώρας, η κατανάλωση μπύρας θα έπρεπε να ξεκινάει από τις 07:00, που είναι πολύ νωρίς όχι μόνο για τους Αυστριακούς αλλά και για τους Σουηδούς. Κατόπιν αυτού, η εταιρεία δίνει ραντεβού στη gamescom που θα πραγματοποιηθεί στην Κολονία και στην PAX West στο Seattle, όπου θα παρουσιασει τα Darksiders 3, Biomutant, Fade to Silence ή Wreckfest και πολλούς ακόμα νέους τίτλους. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*